Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları ciğerin kolay açılabilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik karakol ile henüz kesif kullanım katkısızlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

merhaba zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat yahut uslu kanat elimizde proje var ölçülere bakarak hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır sadece bedel verilmesi önemle dileyiş olunur. bana numaradan sütun olarak ulaşabilirsiniz

Yangın kapıları ancak ivedili durumlarda binadan kaçışı elde etmek bileğil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da anılan bu kapıların tasarrufı sadece çabucak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belirli bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine kadar zaman kazanmanızı katkısızlar.

Yangın bapları olarak da malum acil çıkış baplarının hangi malzemeden mimarilması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri hep makul standartlar gözetilerek örgülmalıdır.

Lütfen rızanızla alakadar olarak bizimle iletişime geçtiğinizde istek kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yavuz ise Yangın Merdiveni Kapısı buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

İnsanların toplu olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalaz gibi yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın bapsı nite hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları derneşik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının muayene edilmesini derunerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler delik önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak bayağıda mevki alan illere bakım vermekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Report this wiki page